[image]

Om oss

Lena Brandsten

Jag kommer ifrån Björnstorp utanför Lund, dvs ett längre stenkast från Helgagården. Jag tjatade till mig min första häst vid 4 års ålder.

Hästar har alltid funnits i mitt liv. Jag har tränat, tävlat och ridit sedan barnsben, och även undervisat sedan tidig ålder.

De senaste åren har hästarna tagit en allt större del av min vardag. Det dröjde  dock länge i livet innan jag förstod tjusningen med att rida just islandshäst, men som för många andra är det bara islandshästar som gäller sedan den dagen.

Till yrket är jag egentligen osthandlare och sommelier men hjärtat brinner mer för mina fyrfotade vänner. Jag spenderar helst dagarna hemma på Helgagården på en häst eller undervisar på ridbanan :)


Cornelia Ekberg

Cornelia basar i stallet. Det är Cornelia som har koll på folk och fä på Helgagården. Hon tar hand om alla hästar, hundar, inackorderingar, ridbanor och allt som hör till skötseln på gården.


Tyra Brandsten

Blivande stjärnryttare!


Arne Brandsten

Gårdens hårdast arbetande traktorförare och koll på hästarna har han också!

Arne


Therese Fransander

Jag heter Therese och har mina hästar på Helgagården. Jag sköter mycket av hemsida, avel och annonsering. Jag har jobbat professionellt med hästar i 5 år och mitt största intresse är avel.

Sota
Jag på min vackra Sota

© Copyright Helgagårdens islandshästar. Alla rättigheter förbehålls.